19 maart 2011

Tag meisje op gebakje Challenge Each card is Unique, maart


Beste bloglezers, 

Wat was het vandaag toch prachtig weer. Ik ben bijna de hele dag bezig geweest in onze tuin. We zijn vorig jaar verhuisd en er moet in onze tuin (deze is ook nog behoorlijk aan de maat) nog heel veel gebeuren. Ik heb mij vermaakt met onkruid verwijderen en spitten. Dit laatste moet je eigenlijk in het najaar doen, maar tja niet gebeurd we hadden in ons huis ook nog behoorlijk wat te doen. Ik komt nog behoorlijk wat stenen naar boven van het slopen van het oude huis. Maar goed, alles op zijn tijd. Het was heerlijk, al moet wel zeggen ik ben best moe het is als of ik aan sport heb gedaan, goed voor de lijn (hahahi). 
Toch wilde ik deze tag nog op mijn blog zetten. Gemaakt voor de challenge Each Card is Unique van Bianca. De opdracht was maskertechniek. Ik moest eerst wel even goed kijken hoe ik dat moest doen, maar na wat gepuzzel is dit het resultaat. Ik heb het gebakje gemaskerd, zodat het meisje kon zitten op het gebakje. En deze  ook weer gemaskerd voor de tekst achtergrond. De tekst is van Darkroom door en voor de rest zijn alle stempels van Artjourney van de sheets Celebrate, Roses en Tree. De roosjes en lintjes komen uit mijn voorraad. De tag heb ik gesponst met adirondack. Het gebakje en meisje en lieveheersbeestjes ingekleurd met Derwentpotloden en geurloze terpentine. De stippen van de lieveheersbeestjes met gelpen gedaan. Ben benieuwd wat andere gemaakt hebben. Je kunt nog meedoen tot en met 31 maart. 
Zo nu ga ik met de voetjes omhoog. Maak er morgen ook een fijne dag van en geniet van wat je allemaal mag en kan doen. 
Groetjes, Regina

8 opmerkingen:

 1. hoi regina

  wat een mooie tag heb je gemaakt!!

  en wat heb je het mooi gestempelt!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi!! Wat leuk het meisje op het gebakje en prachtig gemaskerd, lastig ook om haar goed op het gebakje te laten zitten lijkt mij, mooi hoor! Geweldig leuke frisse voorjaarstag, super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een mooie tag geworden voor de challenge van Bianca! Je maskertechniek heb je mooie gedaan hoor! Leuk met de bloemetjes erbij.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag geworden! Erg mooi. En lekker uitrusten maar hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat geweldig leuke tag!!! Jii maakt ook prachtige dingen,toppie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag! Zo grappig het meisje op een gebakje :) Best lastig nog hè dat maskeren, maar het is je goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo, Regina
  so nun habe ich auch deinen Blog gefunden. Vielen Dank für Deinen Besuch auf meinem Blog und für die Eintragung zur "regelmäßigen Leserin" und hoffe du fühlst dich wohl bei mir. Freue mich auch über Kommentare.
  Und nun geh ich mir mal deine Werke ansehen.

  Liebe Grüße Regina

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...