over mij

Hoi, Hoi,
Welkom op mijn blog. Ik ben Regina de Koning en ik ben geboren in 1972. Ik ben gelukkig getrouwd met Gijsbert. Wij zijn de trotse ouders van drie prachtige kinderen. We wonen in een prachtig huis in IJsselstein met een grote tuin. Daar kan ik heerlijk van genieten.


Ik mag graag bezig zijn met papier, waarbij stempels dan ook niet aan mogen ontbreken. Mijn hobby is dan ook stempelen en scrappen. 

Ook mag ik graag tuinieren en in de tuin kun je mij dan ook geregeld vinden. Naast planten en bollen hebben wij ook moestuin. Heerlijk om daar te vertoeven. Je eigen groente zien opgroeien, super!

Alles wat ik beleef mag ik graag vastleggen met onze fotocamera of via mijn telefoon. Ik ben geen top fotografe, maar dat mag de pret niet drukken. Via facebook /reginasartfun kun je mij ook vinden en bereiken. Hierin staan vaak foto's van de omgeving waar in wij wonen, de tuin en natuurlijk van de creaties die ik maak. 
Gezellig dat jullie een kijkje komen nemen op mijn blog. Ook daar mag ik bij iedereen graag een kijkje nemen om inspiratie op te doen. Geniet van deze blog en ook van mijn andere blog. http://fotogalleryfamdekoning.blogspot.com


Groetjes, Regina

  Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...