16 juli 2012

Boekje 25 jaar getrouwd

Hallo trouwe bloglezers en anderen,

Ga voor dit bericht maar even zitten. Eindelijk, is dan na 3 maanden mijn project klaar. Ik heb voor het eerst een ring boekje gemaakt. Vandaag heeft het echtpaar die in dit boekje staat en voor wie het boekje bedoeld is dit prachtige boekje gekregen. Ik ben er vele avonden mee bezig geweest, maar nu is het dan ook klaar.   Ik had hier in eerdere blog berichten al naar getipt, maar het was er steeds niet van gekomen door allerlei andere bezigheden.  Zo als ik al zei, ga er maar even voor zitten. Het zijn 25 foto's.  Aan het einde zie je hoe het totale boekje eruit ziet. Helaas kan ik niet per foto vermelden hoe ik het heb gemaakt en wat ik er voor nodig was.  Dit kost echt te veel tijd helaas en die wil graag weer besteden aan nieuwe creaties. Mocht je iets willen weten, e-mail mij dan of laat hieronder een berichtje achter. Ben echt heeeeel benieuwd wat jullie er van vinden?? Ik vond het geweldig om te maken. 

KIJK EN GENIET!! Achterkant

detail krimpie dinkie auto's

Het totale boekje.

3 opmerkingen:

 1. Mijn God! Ik kan het geloven dat je daar lang aan hebt gewerkt! Het is gewoon prachtig! Zo'n cadeau zou ik ook wel willen krijgen. Het is echt fantastisch! Heel leuk ook hoe je de foto's er in verwerkt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Regina

  Ik mag als eerste een reactie plaatsen wat leuk.
  Wat een prachtig boekje vind de vorm ook erg mooi,maar wat een werk zeg,geweldig geslaagd en wat moet het een feest zijn om zoiets te krijgen.

  Groetjes Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi regina,

  Ik heb nog even naar het boekje gekeken. Hij is echt super geworden. Je mag er trots op zijn. Ik vond het gisteren weer erg gezellig. Ga zo mijn kaart af maken. Is die van jou al af? groetjes renata

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...