5 december 2012

Sinterklaas 2012

Hoi allemaal,

Vandaag een wat uitgebreid bericht. We zijn de afgelopen dagen druk geweest (oké mijn man en kinderen) met suprises. Dat wil ik jullie natuurlijk niet onthouden, hoe deze zijn geworden. Ik heb de afgelopen weken gemerkt dat ik nog mailtjes ontving van surprises die we eerdere jaren hadden gemaakt. Zo leuk, als je gevraagd wordt hoe heb je dat nu gedaan? Graaf, graaf  in onze geheugen o, ja hoe deden we dat ook weer. Dat is best grappig ;-). Ik hoop dan ook dat we iedereen weer van voldoende informatie hebben voorzien en dat de surprises bij anderen ook mooi zijn geworden. Ik ben heel benieuwd, waar onze kinderen straks mee thuis komen. Als ik dit bericht schrijf vieren onze kinderen het op school. 

Ik zal nu eerst de foto's laten zien van de surprises die de kinderen voor school hebben gemaakt. Ze zijn zo top geworden!!

Onze zoon past hem zelfs 


Hier helemaal klaar om in een doos te doen
Wie ze getrokken heeft dat hoef ik niet te vertellen


Nu ga ik weer verder, ben natuurlijk wel benieuwd wat jullie van de surprises vinden. Ik heb de afgelopen weken geholpen op school in groep 4 en 5 met het maken van een nieuwe mantel voor Sinterklaas. Vandaag zouden ze een modeshow geven en Sinterklaas er mee verrassen. De juf mag de mantel dan showen. Ook waren er groepen die een nieuwe mijter hebben gemaakt. Sinterklaas mag dan kiezen welke het zou gaan worden. Ben benieuwd. Nu kan ik het laten zien. De kinderen hebben meegeholpen met knopen aan naaien. Dat is nog best pittig.Met het de knopen hebben we het woord Sint gevormd. De kinderen hebben schoenen geknipt en samen met de kinderen heb ik deze er met de naaimachine op genaaid. Zij het voetje bedienen en ik sturen. Was zo gezellig om met hen te doen. Dit is het resultaat. De foto´s zijn helaas niet allemaal even scherp, het is lastig om met een tl licht foto´s te maken. Maar zo krijgen jullie toch een indruk. Creatieve groep toch. Top gedaan hoor kinderen. 


Zo dit was het wel. Misschien dat er nog een foto bijkomt van nog een surprise. Maar de maker heeft hem nog niet weg gegeven. Fijne Sinterklaas en natuurlijk een hele gezellige avond.

Groetjes, Regina

3 opmerkingen:

 1. Nieuwe poging, want net bij het laatste woord vloog blogger eruit ......

  Maar WAUW, wat een creativiteit! Het ziet er allemaal geweldig mooi uit.
  Die Noortje gaat heel blij zijn met haar mascararoller, ik zou het heel lang op mijn kamer laten staan, prachtige surprise.
  En de rollerskate ziet er ook al zo gaaf uit! Voor je het weet trek je het aan en rijd je er zo op weg, zo goed ziet het eruit.
  Heel leuk om met zoveel kinderen aan een nieuwe outfit voor de Sint te werken, heel veel werk, maar het ziet er heel mooi uit.
  Heel veel plezier met pakjesavond en alle cadeaus.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie surprises!!!
  Die mascara is echt heel tof haha!

  Groetjes,

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe is de mascara gemaakt? Ik wil hem graag maken maar ik wil weten hoe de borstel vast wordt gezet aan de 'dop'

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...