9 april 2016

12 jaar

Vandaag weer een nieuw kaartje om te laten zien. Deze kaart gemaakt voor een jongeman die twaalf jaar is  geworden. De achtergrond is gemaakt met de resist techniek met Gesso. 

Eerst de stempel met Gesso besmeerd en daarna afgedrukt op wit papier. De stempel is van Artjourney (sheet numbers|). Deze daarna gesponst met Adirondack Sailboat Blue en Citrus. Met de template van Tim Holtz kleine rondjes gesponst Adirondack Denim. Kleine stempeltjes met tekst gezet met Archival Cobalt Blue. Tekstje komt een sheet die ik vorig jaar bij de Action gekocht heb. De vierkantje is een oude stempel van Scrapclub deze gestempeld met Archival. 
Daarna de cijfers 12 die met de big shot en Tim Holtz mal zijn uitgesneden opgeplakt, maar wel zo dat het potje er overheen past. Het potje is ook van Artjourney (Mason Jars) en op een stuk plastic gestempeld met Stazon. Deze uitgeknipt en er overheen geplakt met Glossy Accents. 
De tekst Happy Birthday is van Jofy. Zo nu zijn jullie weer op de hoogte hoe dit kaartje is onstaan. Gezellig dat je weer langs kwam op mijn blog. 

Groetjes, Regina 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...