23 april 2017

Roses

Ja daar ben ik weer en wel  met een nieuwe creatie.  Op deze kaart  vooral veel gewerkt met Panpastels, deze kaart speciaal gemaakt voor een workshop. Hoe en deze kaart is gemaakt kun je verder lezen onder de foto. Gezellig dat je weer kwam kijken en ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren. 

Groetjes, Regina 

Benodigdheden: Panpastels diverse kleuren, template muur, Versamark, Katzelkraft rozen stempel,  Stempel Impression Obsession Scratches, swirl stempel, Embossingpoeder Opaque White, Colorsoft kleurpotloden, blender pen Stampin-up, Memento desert Sand Drew drop, Acryl blok, Archival Vermillion, Sharpie, Wink of Stella Brush, kaart karton, Biotop.

We nemen het stuk Biotop en maken met Panpastel Permanent Red tint de achtergrond helemaal zacht roze. Zachtjes over je papier vegen.
Dan leggen we de muur template over je achtergrond. Zorg dat het vast ligt in de hoekjes. We gaan er nu weer voorzichtig overheen met Panpastel Burnt Sienna tint. Niet helemaal een muur over je papier ongeveer 2/3 van je achtergrond schuinweg. Daarna ga je met Burnt Sienna en het vingerhoedje nog een keertje overheen her en der. Dan ga je je achtergrond eerst sealen.
Dan pak je de rozenstempel van Katzelkraft deze stempel je met Versamark en kleur met Panpastel Permanent Red Shade de bloem over de dunnen lijntjes met een smal kwastje de steel met Chrom Oxide Green. Deze stap herhaal je maar dan zet je roos een beetje krom op je acrylblok. Let op! voordat je gaat afdrukken plak je de roos even af met maskertape die je al gestempeld hebt.
Ben je klaar hiermee dan seal je alles nog een keer.
Dan kleur je bloemen verder in met colorsoft kleurpotloden en de blender van Stampin-up. Doe dit voorzichtig, want als je te hard duwt, kun je papier kapot maken.
Voor wat schaduw zet je met een grijs potlood nog wat aan langs de bloem.
De swirl stempel je 3x op de verschillende manieren op je achtergrond met Versamark en Opaque White Embossingpoeder en verhit je met de heattool Deze doe je steeds stuk voor stuk.
Beinkt de grote stempel van Impression Obsession Scratches met Memento Desert sand (druppel) in de hoek kijk goed waar je deze zet als hem omkeert dat deze op de juiste plaats komt te staan.  Veeg met een keukenrol wat weg zodat je afdruk niet helemaal recht is. Stempel ook niet direct in de hoek zet de stempel een stukje op je craftsheet en dan op je papier. 
Geef de randen van je papier met Archival Ink Vermillion wat kleur. Dit doe je door met je stempeldoosje langs de rand te deppen. Met de Wink of stella kan je bloem voorzien van wat glitter en dan bijna als laatste kun je met de Sharpie nog wat stippen zetten. Met nog wat extra Panpastel kun je in het rood de randen ook nog wat extra aanzetten. Dan is je kaart bijna klaar, mat het op een witte kaart. Je kan nog wel een stukje van je witte kaart afsnijden. Heel veel plezier met de kaart.  Voor nog dat laatste beetje extra maak je een kaartje en stempel je het woord Roses erop. Dit is gedaan met Stazon groen en geef je nog wat kleur met Panpastel.
Zo heb je met veel materialen weer een leuke kaart handen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...