17 december 2011

Advent kalender 17

Hallo bloglezers,
Zo laat op de avond krijgen jullie nog nummer 17 van de advent kalender te zien. Om deze te maken dat viel niet mee. Beetje eigen schuld. Ik heb van Marianne Design de mooie Creatables van de kerstroos en een om een mooie roos te maken met blaadjes gekocht bij het Creatief Handje. Nu wilde ik deze stanzen en embossen met de Big shot. Dit laatste lukt niet helemaal. Ik naar het Creatief Handje in ons mooie stadje IJsselstein. Hulp gevraagd van Esmee. Wat doe ik verkeerd?? Niks natuurlijk, maar ik mis alleen nog een belangrijk onderdeel het siliconen matje. Daarna ging het natuurlijk prima. Esmee hartelijk bedankt voor je hulp. Echt weer iets voor mij. Jullie weten dat natuurlijk allemaal wel. Nu kan er niks meer mis gaan toch?

Ik heb tot op heden nog geen kerst kaart geschreven, maar wij hebben er al heel wat mogen ontvangen, allemaal hartelijk dank daarvoor. Ik vond deze creatie eigenlijk wel heel toepasselijk. Het is net of je hele brieven schrijft (kaarten misschien). Morgen ga ik echt beginnen met schrijven, want ze moeten nodig op de bus. Een eigen creatie, nee dat kan ik dit jaar niet beloven. Niet getreurd 2012 zal ik het beter doen en ik hoop er in januari zeker alvast een aantal te maken voor volgend jaar. Je kunt het maar klaar hebben liggen. Jullie allemaal succes met kerst kaarten schrijven als je dat nog mocht doen.

Nu voor vandaag rest mij jullie nog een goede nachtrust toe te wensen en morgen dag 18 van december maand. Nieuwe creatie? Tot morgen. Groetjes, ReginaWat heb ik gebruikt:
Creatables van Marianne Design kerstroos LR0121
Creatables van Marianne Design LR0163 blaadjes

Kledinglabel
besmeerd met Gesso en  en Acrylverf wit
Daarna laten drogen en bestempeld met Distress Ink vintage photo en de stempel van Darkroom Door Franse tekst. De randjes ook gedaan met Distress Ink vintage photo.

Cijfer 17 met Clear embossingpoeder en Adirondack Red Pepper. Cijfers komen van sheet Art Talent

Touw uit eigen voorraad 
Stickless zilver voor wat accenten op de kerstroos


1 opmerking:

  1. Het heeft wat voeten in de aarde gehad blijkbaar, maar het is een mooie bloem geworden! Leuke hanger weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...