5 december 2011

Advent kalender 5

Ha daar ben ik weer. Vandaag nummer 5 en een overzicht hoe het nu hangt. Vandaag post ik dit wel heel laat. Ik maak eigenlijk niets vooruit en kon er vanmiddag  pas aan beginnen. Eerst even het huishoudelijk werk en dan mag ik eindelijk de volgende maken.
Het idee heb ik van Corine van Kuilenburg. Zij heeft ook een keer zo'n hart voor mijn dochter gemaakt. Haar hart was veel groter. Ik vind harten heel goed passen bij kerst. De liefde voor elkaar laat je ook zien met kerst en ook zo voor deze avond. Het heerlijk avondje is tenslotte bijna zover en dan geef je elkaar (of je krijgt van Sinterklaas ;) vaak mooie cadeautjes. Geniet van elkaar en een hele fijne avond.
Zo hangt alles nu. Ik heb een hele grote tak en daar hangt weer een ketting aan. Wat heb ik gebruikt:
Papierkarton kerst motieven van de Action
Stempelinkt gesponst langs de randjes, Adirondack Lettuce
Pons van kerstboompje
Hart is van Tim Holtz door de Big shot
Kralen, stansjes en plakparels uit eigen voorraad.
  

2 opmerkingen:

  1. Dank voor je reactie op mijn blog! En inderdaad, ik vind het ook leuk om een reactie te krijgen op mijn blog. Ik heb even weer veel creaties van je bekeken. LEUK! En wat veel alweer sinds mijn laatste bezoek. Ik vind de rok ook helemaal mooi! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk idee je adventskaleder, dit soort kerstabal heb ik ook al eens gemaakt, ook zo leuk om als kerstkaart te versturen. Leuke dingen heb je al ophangen, super idee!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...