3 april 2012

Van klei tot ketting

Goedemorgen, 

Deze keer geen papier, maar Fimo klei. Ik ben bij Annette geweest, zij maakt van Fimo klei fantastische mooie sieraden. Dat wilde ik ook eens proberen. De kralen zijn allemaal gemaakt van verschillende kleuren fimo klei. Dit haal je door een apparaatje wat dan precies de juiste vorm geeft. Zo zijn ze allemaal ongeveer gelijk. Dit doe je in de oven met cocktail prikkers en lak je met vernis. Hier waren we al een hele morgen zoet mee. In de middag de armband gemaakt samen met Annette. Op het koordje na. Dit heb ik thuis gedaan met veel gepriegel. Ook zou ik thuis de ketting afmaken. Het koordje rijgen door de ketting kostte mij al twee dagen met als resultaat dat het was gaan draaien, alles weer uitgehaald. Ik zag het koordje nooit meer door de ketting gaan. (Pak liever mijn papiertjes) en met als resultaat geen ketting. Ik heb Annette gebeld en riep Help, hij komt niet meer af. En wat denken jullie zij was zo lief om mij nog een ochtend bij te staan. Dankzij Annette is het afgekomen. Annette  super, super super bedankt. Wat vinden jullie van het resultaat. Het is dus een ketting met een piepklein beetje van mij en een groot gedeelte van Annette.   Groetjes en een fijne dag. Tot gauw weer.

Regina

3 opmerkingen:

 1. Wat een klus zeg! En wat is het goed gelukt. Zelf ben ik niet zo'n sieradenmens, maar vind het wel heel mooi om te zien, zeker het zelfgemaakte!
  Veel plezier ermee!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk werk en wat een resultaat, mooi. Staat ook nog op mijn todo lijst. Maar eerst nog 7 theedoosjes maken ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk zo'n ketting , mooie kleu combinatie een lust om naar te kijken.

  Groetjes Francina

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...