5 april 2012

Snelle kaartjes

Ha bloglezers,

Ik had een aantal kaarten nodig voor verjaardagen. Meestal komt het er niet van, om snel een paar kaartjes te maken. Bij Anneke zag ik deze kaartjes. Dat heb ik wel een beetje nagemaakt met mijn eigen stempels. Het idee is zo top en het is heel leuk om te doen. De ene is wel mooier geworden dan de ander. (Helaas). Ik heb weer aantal kaartjes om te versturen. Inmiddels zijn er geloof ik nog 3 over. Snel maar weer wat kaartjes maken. Anneke ik wil je hartelijk danken voor je creatieve ideeën.
Deze keer geen uitleg hoe ik deze heb gemaakt kijk  maar bij Anneke hoe zij dit gedaan heeft. Een betere uitleg kan je niet krijgen. Wel wil  ik nog even aangegeven welke stempels ik heb gebruikt. Ze komen van Artjourney van de sheet Nature flowers en de tekst komt van de sheet tree. Ik heb geen distress inkt gebruikt maar Adirondack.

Fijne dag. 
Groetjes, Regina


Hieronder zie je twee resultaten van dichtbij. Ik heb deze onder de scanner gelegd en hierdoor vind ik de kleuren toch anders dan in het echt.Je ziet niet dat de kaart buitenrand wit is. (Het is toch echt zo) haha.
3 opmerkingen:

  1. Helemaal mijn stijl van werken!! De omlijning is erg cool, is dat ook een stempel??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige serie Regina! Mooie kleuren! Heel mooi als je ze zo allemaal samen ziet! Bedankt voor het linken ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie fleurige kaartjes, Regina!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...