26 februari 2013

Celebrate in een doosje

Hoi allemaal,

Vandaag is het feest mijn geliefde zusje is jarig. Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne verjaardag zusje. 
Voor haar heb ik dit doosje gemaakt. Er zit muziek in het het speelt Celebrate. Het doosje zelf had een van mijn kinderen eens gekregen van mijn zusje. Ik heb het alleen met mijn eigen spullen versierd. Haha krijgt ze haar eigen doosje weer terug.

De buitenkant van het doosje heb ik gemaakt met Gesso en groen Frozen Lake en gele Sunflower Glimmermist. De bloemen zijn gemaakt met stanzen van Tim Holtz en Spellbinders, Van Marianne Design is het takje achter de bloem en de kleine rondjes heb ik gestempeld met de template van Balzer Designs. de kleur is van een color box Chalk Creamy Brown. Ook nog een kleine plakparel gebruikt. 
Voor onderstaande foto's heb ik toestemming gekregen. Ik heb wat foto's via mijn ouders bij elkaar gezocht van de afgelopen jaren van haar en wat van mij. Schattig niet?! De verschillende soorten papier komen uit mijn eigen voorraad.Tot gauw weer met nieuwe creaties. Deze keer niet apart wat ik heb gebruikt, want dat heb ik al beschreven. 

Groetjes, Regina

3 opmerkingen:

  1. wat super leuk en natuurlijk gefeliciteerd met je zus, ik denk dat ze hier heel blij van wordt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tsja waar zal ik nu eens zeggen dat ik dit een heel mooi doosje vind?? Ik zet het gewoon hier neer :) Prachtig Regina!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel erg leuk Regina!!! prachtig kado.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...