28 augustus 2013

Back to School Artjourney challenge 36 Blue and Green

Ha lieve bloglezers en alle andere belangstellende,

Na even er tussen uit te zijn geweest, zal ik maar zeggen ik ben terug. Heerlijke vakantie gehad in Duitsland en Oostenrijk. Nog heerlijk nagenietend ben ik weer begonnen met stempelen etc. Ik wilde zo graag meedoen met de challenge van Artjourney waarbij blauw en groen in de belangstelling staan. Ik vind zo zulke toffe kleuren dus ja het moest. Nu echt net op het nippertje. Vanavond sluit de challenge oef..... ;). Is de kaart klaar.  Ik was al een beetje met mijn hoofd bij school. De oudste twee mochten deze week hun schoolboeken halen en de jongste is nog een week op de IJVO. Hier mogen ze van alles doen hutten bouwen, schilderen, knutselen alles onder begeleiding van heel veel vrijwilligers en er komen 1800 kinderen samen. Dit even voor de mensen die niet uit deze omgeving komen. Daarna begint school weer. Altijd weer leuk om je klasgenoten weer te zien na de vakantie. Hieronder vinden jullie ook een foto van onze zoon. 
Maar bijna alweer naar school dus volgende week. Van daar ook de tekst Back to School. De achtergrond stempels vond ik er wel bij passen. Alle stempels zijn van Artjourney. Ik ben benieuwd wat jullie er deze keer van vinden. De kinderen op deze kaart een rugzak op de rug met hun schoolspullen er in. ;)

Nu binnenkort weer nieuwe creaties. Ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat. Ik ga ook weer mijn best doen jullie blogs te volgen. Dus wie weet tot gauw. 

Groetjes, Regina

Wat heb ik gebruikt:
- Water
- Adirondack Lettuce, Pool, Aqua, Denim, Meadow, Stream, Bottle
- Distress Ink Broken China
- mini knoopjes
- Kant dit  beinkt met Distress inkt Broken China en Glimmermist Midnight Blue
- Stempels Artjourney sheet Precious Moments, Friends 2, Numbers, Clocks.6 opmerkingen:

 1. Regina diet is echt weer een plaatje hoor! zo leuk ook gevonden zo na de vakantie en de scholen die weer beginnen (cq begonnen zijn) de cijfers erop.. en de klok erbij.. echt leuk ! de kleuren zijn ook heel goed uitgevoerd! bedankt voor het meedoen !

  liefs Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Regina! Perfect voor de Art Journey uitdaging, en mooi aangepast aan het nieuwe schooljaar.
  Heel leuk ook met het kant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een erg mooie kaart Regina, tikje mysterieus: leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb net nog even alle inzendingen bekeken voor de challenge en jouw kaart viel me op.
  Je hebt een bijzonder effect gekregen, alsof het aquarel was.
  De details, zoals de rugzakjes bijv., vond ik erg origineel gevonden, leuk idee.
  Groetjes en fijn weekend.
  Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, heel veel leuke details. Echt een mooie, heel toepasselijke kaart. En wat een leuke jongen, je zoon! Heel mooie foto.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...