14 februari 2014

Hello, Happy Birthday

Hoi allemaal,
Hier bijna weekend en het begin van de voorjaarsvakantie en oja niet te vergeten het is vandaag Valentijnsdag. Ik heb geen Valentijnskaart gemaakt maar wel twee andere kaarten al is het wel gedaan met de kleur van de liefde ;). Ik zag bij Anneke zo'n leuke uitdagende kaart dat ik dacht die ga ik gewoon liften. Kijk op haar blog hoe die van haar er uitziet.
In eens had ik ook nog het idee, gezien op Pinterest. Te stempelen met Bakers twine om een blokje hout of kurk. We hadden hier nog een mooi schuurblokje liggen die ik er voor heb gebruikt. Helaas dat blokje niet op de foto gezet, maar jullie weten vast wel wat ik bedoel. Daarmee de onderste rand gestempeld met Adriondack Red Pepper.
De viooltjes gestempeld ook met Red Pepper deze komen van de sheet Carved flowers van Darkroomdoor ontworpen door Godelieve en uitgeknipt. Achter de viooltjes een strookje geplakt en het randje wat rafelig gemaakt. De teksten geponst met de mijn nieuwe label maker. Achter klein strookje wat ik gesponst met Red Pepper en daar de tekst opgeplakt. Ik moet zeggen ik ben helemaal in mijn nopjes met deze kaart. De bakers twine maakt het helemaal af achter de viooltjes en om de kaart. Bedankt Anneke voor je inspiratie.
 
Ik wens jullie allemaal een goed weekend.
Groetjes, Regina
 
 

 
Wat heb ik gebruikt:Niet op de foto maar wel gebruikt:
- Wit karton
- kurk
- bakers twine

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaartje! De viooltjes doen het goed zo op een rijtje. En dat stempelen met touw rond een blokje wil ik ook ooit nog eens proberen. Bedankt voor je linkje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Regina! Mooi stempelpatroon onderaan. Leuk dat je het touwtje achter de viooltjes laat doorlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart en wat een leuk resultaat met touwtjes om een blokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi Regina, heel mooi dat wit met rood gecombineerd!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...