14 mei 2014

Dagje Lobith

Gisteren een dagje in Lobith geweest bij Bianca Kalksma. Een super leuke dag, veel gekletst en ook nog wat leuke dingen maakt. Deze keer geen wat heb ik allemaal gebruikt. Maar als je het echt graag wilt weten, wil ik er wel iets over vertellen. De labels met de vlinders zijn gemaakt met Ecoline, Gesso, fineliner, template, Modelierpaste, Gloss super heavy gel en hier en daar nog wat Adriondack inkten en natuurlijk stempels. De blauwe labels zijn gemaakt met Ecoline, Gesso en dylusions en glimmermist. Dat had ik Bianca uitgelegd. Lekker kliederen. ;) Ik heb de kaarten en labels niet alleen gemaakt hoor. De paars, roze groene label is van Bianca. Een blauwe label natuurlijke ook. En niet te vergeten de vogeltjes en de vogeltjes zijn ook van Bianca.
 
De kaarten met de bloemen zijn gemaakt met H2O. Leuk soort waterverf met een glimglans. Ook Embossingpoeder kwam er aan te pas op Aquarelpapier. Hier weet Bianca weer heel veel van. Het was een dag met goudenrandje. GENOTEN!!
 
Tot gauw met nieuwe creaties. De creatieve ideetjes stromen over maar nu nog tijd.
 
Regina
 
 


7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie herinneringen aan een fijne dag Regina!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat heb je veel gemaakt! En veel moois! Kan me voorstellen dat de ideeën bruissen... Maar hier heeft elke dag ook veel te weinig uren... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Und das sind tolle Ergebnisse von einem wunderschönen Tag

  Liebe Grüße
  Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh leuk je blogbericht!! hihi ja dat was een heel leuk dagje Lobith :) en inderdaad, kliederen met jouw labelaanwijzingen :) Een heerlijke dag om aan terug te denken en om de ideetjes nog een keer uit te voeren! Ik sprint volgende week meteen naar de templatehoek in Sleen om die gave template te scoren, die móet ik gewoon hebben, lijkt totaaaaaal niet op al die andere die ik al heb :) :) En ecoline ga ik ook vaker uit de kast halen. Ohhh inspiratie weer volop maar ja, die tijd hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een prachtige labels. De labels met de vlinders.
  Het is een lust voor het oog. Ik blijf er naar kijken.
  Echt gaaf. groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n dag samen knutselen, je doet weer nieuwe ideeën op en leert veel van elkaar en..... Het is heel gezellig.. Toch? ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een productief dagje! Daar krijg je energie en ideeën van denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...