15 november 2015

Birthday wishes

Vandaag een verjaardagskaart in herfst sfeer. De meeste bladeren zijn inmiddels wel van de bomen, maar op de kaart toch nog zichtbaar. De ster bloem heb ik pas geleden gekregen. De bloem/ster is van Impression Obsession. 

Achtergrond:
De kleuren die ik gebruikt heb zijn Red pepper, Sunset Orange, Citrus, Willow, Mountain rose, Salmon allemaal inkten van Adriondack. Eerst et papier nat gemaakt en de lichte kleuren inkt op een craftsheet nat gespoten, papier er in gelegd. Daarna met de heattool gedroogd. Als laatste de stempels van Chocolate Baroque erop gestempeld met Versamark en clear embossingpoeder.  Deze weer met de heattool erop laten smelten. De resist techniek genaamd. Daarna met de Bright kleuren van Adriondack gesponst. De bladeren en de bloemen nemen worden dan weer wat witter of nemen de kleur aan van de onderlaag. Daarna de stempel van Magenta erop gestempeld met memento Bamboo Leaves.  De achtergrond is klaar.

Op een ander vel papier in dit geval Biotop de ster/bloem gestempeld met Meadow Adriondack inkt en er weer overheen met clear embossingpoeder.  Daarna met fineliners ingekleurd. De randen gesponst met Meadow, Citrus en Willow. Uitgeknipt en met foam tape opgeplakt. 

De tekst Birthday wishes is van Joy. Deze gestempeld met Memento bamboo leaves. 

Zo krijgen jullie een beetje indruk hoe deze kaart is ontstaan. 
Ik wens jullie alle een warm weekend en alle goeds toe. Dat we van onze hobby mogen blijven genieten en zeker van alle die ons lief zijn. 

Groetjes, Regina


8 opmerkingen:

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...