8 november 2016

Teardrop

Vandaag weer eens iets anders. Ik heb de stempel van Teardrop Baroque Ornament te leen van mijn moeder. Zij zei, "maak er eens wat leuks mee". Een leukere uitdaging is er niet. De kleuren waren ook snel bedacht, van de Chocolate Baroque challenge van deze maand. Zo is deze kaart tot stand gekomen. 
Eerst de achtergrond stempel van Chocolate Baroque gestempeld met versamark en clear embossingpoeder en natuurlijk verhit. (Aan de linkerkant). Ik heb overigens gewerkt met aquarelpapier. Daarna 3 kleuren inkt op een acrylblok aanbrengen (Adriondack Clover, Sunshine Yellow en Stonewashed), nat spuiten en ook je aquarelpapiertje nat spuiten. Papiertje in de inkt leggen eraf halen en laten drogen. Daarna weer met versamark en clearembossingpoeder bovenin een afdruk maken en natuurlijk verwarmen met de heattool. Eventueel nog een beetje blenden voor meer kleur. Daarna rechtsonder in nog een kleur een afdruk maken maar dan met Stonewashed. Dan is je achtergrond zo goed als klaar.
Het ornament heb ik gestempeld met versarmark en WOW embossingpoeder Opaque Bright white ook op aquarelpapier. Deze ingeschilderd met Adirondack inkt Clover, Sunshine Yellow, Stonewashed en Citrus. Uitgeknipt en in het midden een rondje uitgestanst. Deze met foamtape opgeplakt. De achtergrond verder afgewerkt met witte sharpie. 
De achtergrond gemat op wit en langs de randjes gesponst met Clover. Dit weer gemat op een citrus kaart die ik voor een gedeelte door de embossingstans heb gehaald. Deze met clover ook nog wat gesponst. Het geheel gemat op een blauwe kaart. Zo heb je weer eens wat anders. Gezellig dat je kwam kijken op mijn blog. Tot de volgende keer.

Hartelijke groeten, Regina

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi, en leuk die uitgebreidde beschrijving

  groetjes

  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A beautiful card Regina, and how great that you got to borrow this stamp for a while. Love the background, and the cenre cut out works really well. Thanks for your entry into the Chocolate Baroque Challenge, Judith xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous card, beautiful stamping and great use of colour too! Thanks for joining us at Chocolate Baroque Challenge
  Claire xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous card, , thank you for joining in Chocolate Baroque colour challenge, good luck, Zoe DT member xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stunning card - I love the texture and colouring, plus the way you have created the dimension. Good luck with the Chocolate Baroque Challenge x.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...