24 februari 2011

Tulpen challenge 12 Each Card is Unique


Tulpen, ja je voelt het... het wordt lente. Je vindt ze al volop in de winkel. Ik heb deze stempel al jaren liggen. Het is een stempel van Mariette Verhees. Als ik mij niet vergis is dit een van mijn eerste stempels. Ik heb er weinig tot niets mee gedaan. Eigenlijk dus zo'n vergeten stempel waar Bianca in haar challenge om heeft gevraagd. Dit is dan ook mijn bijdrage voor Each card is Unique van Bianca. Ik denk niet dat ik deze stempel nog heel veel zal gebruiken. De stempel heeft iets van dat hij eigenlijk al geheel klaar is. De tekst komt van een sheet van Penny Black.
 Ik heb met deze kaart ook voor de eerste keer de naaimachine gebruikt. Ook weer een hele ervaring. Ik vind het geweldig om nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb met deze kaart weer geleerd de steekjes van de naaimachine wat groter te zetten en nog meer op mijn afwerking te letten. Er volgen er vast nog meer kaarten met de naaimachine. Leuk dat jullie weer op mijn blog kwamen kijken. Er volgt al gauw weer wat nieuws. Ik heb de smaak te pakken met freubelen. 
Tot gauw en een fijne dag.

3 opmerkingen:

 1. hoi regina

  een schitterend kaartje!!

  heel erg leuk met dat stiksel!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig!! En voor het eerst de naaimachine gebruikt? Het ziet er zo mooi uit, dat is niet te zien en ik heb het geprobeerd, maar mij lukte het niet, dus petje af! Wat een geweldig mooie stempel! En je denkt niet dat je m nog vaak gaat gebruiken? Hij is prachtig! En zeker in een layout zoals je m nu gebruikt hebt. Prachtig. En 3 op een rij kan nog en in zn eentje in het midden. Wow. Je eerste stempel. Het zou echt zonde zijn als deze weer naar het achterste hoekje van je la/kast verdwijnt! Prachtige kleurensamenstelling ook van je kaart. Super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van deze kaart krijg je zeker een lente gevoel, mooie gedaan.
  Misschien een tip waar je iets mee kunt: het geeft ook een heel leuk effect om de tulp verschillende keren te stempelen en dan de buitenste blaadjes er in een 2de laag verhoogt op aan te brengen met foam tape of iets anders.
  Een soort van 3D maar dan met stempels.
  (3D stempelen: Maak van je stempel meerdere afdrukken. Werk af zoals bij gewone 3D-figuurtjes. Het eerste figuurtje inkleuren en volledig opkleven. Het tweede laagje enkele details inkleuren en opkleven. Derde laagje idem met nog kleinere details).
  Yvonne van hoof verwerkte dit op deze kadootjes (de bloemen op het doosje)op een geweldige manier, het geeft een mooi effect.
  http://stempelyvon.blogspot.com/2010/05/stamping-angels-cadeautjes.html
  Misschien heb je wat aan deze tip, veel plezier met het uitproberen.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...