21 februari 2011

ATC HortensiaVandaag 4 ATC kaartjes met als thema Hortensia. De Hortensia stempel is van Janneke Brinkman.  De tekst bij het 2e en 3e kaartje is van een Darkroom door, Background Stamp stempel. Ik wilde Koperpoets uitproberen, maar geen koperpoets in huis. Het was weekend winkels dicht, dus heb ik geprobeerd met RVS reiniger. Dit zie je terug op het 3e en 4e kaartje. De stempels heb ik ingekleurd met Derwent kleurpotloden en geurloze terpentine. De extra bloemen op het 3e kaartje zijn van Artjourney sheet Nature 2. Het resultaat is grappig geworden. De foto's van 3e en 4e plaatje komen uit een tijdschrift. Het idee van koperpoets had ik gezien bij Miekske. Bedankt voor het idee. Toch echt eens koperpoets aanschaffen?? LOL

6 opmerkingen:

 1. Mooi hoor.... ja het wordt echt tijd voor de lente...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gave ATC kaartjes

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermmoi allemaal, die koperpoets moet ik ook nog eens porberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! De tweede atc vind ik helemaal geweldig en de atc's met de 'koperpoets'techniek zijn super geworden! Ik heb de techniek ook bewonderd bij Miekske maar vergeet telkens koperpoets te halen. Heb wel zilverpoets in huis, maar dat werkt ook weer anders volgens mij. Misschien gewoon eens uitproberen zoals jij ook gedaan hebt, krijg ik misschien ook zo'n mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet gelijk denken aan onze hortensia die ik in het najaar helemaal kort heb gemaakt. Hij begint alweer uit te lopen en jij had hem wel willen hebben. Je mag hem eruit komen spitten maar dat zal wel een flinke klus worden, misschien iets voor GB? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi , Mooi hoor, bedankt voor het doorlinken!
  Fijne dag Miek

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...