11 juni 2011

IJsselsteinloop 2011

Lieve trouwe bloglezers,

Vandaag geen creatie. Bij ons in de stad IJsselstein was de IJsselsteinloop. Je kon aan diverse loop afstanden 5, 10 en halve marathon deelnemen en voor de jeugd was er de Jeugdloop. De IJsselsteinloop is een begrip in IJsselstein en omgeving. Er komen veel mensen van ver en niet eens allemaal uit onze stad. Als ik zo enthousiast dit jullie laat weten, begrijpen jullie vast wel dat wij ook hebben meegedaan. Met wij bedoel ik onze oudste dochter van 13 aan de 5 km. Onze middelste (dochter) van 10 aan de Jeugdloop voor groep 7 en 8  1750 meter en ik heb meegedaan met de 10 km.
Dit is nu de 3e keer dat ik meedoe met de afstand van 10 km. Het is iedere keer weer een hele prestatie en ik ben dan ook heel trots op mezelf en zeker op onze meiden. De oudste heeft er 25.19 minuten over gedaan en is 15e geworden van de dames op de 5 km. Er deden ongeveer 285 vrouwen aan mee. Als school deden ze ook mee. Er deden helaas maar twee scholen mee en zij zijn 2e geworden. Zij kregen prachtige beker mee naar huis. Onze dochter natuurlijk helemaal trots.
De middelste deed het ook super goed. Zij is 2e geworden in de jeugdloop groep 7 en 8 meisjes. Er deden 33 meisjes aan mee van diversen basisscholen. Een prachtige beker en helemaal in haar nopjes en wij (mijn man en ik) natuurlijk helemaal trots.
Ik zelf heb over de 10 km. 52.47 minuten gedaan. Bijna net goed als vorig jaar. Ik was van de vrouwen
49ste geworden en er deden aan de 10 km, 341 vrouwen mee. Nu heb ik wel hele vermoeide benen. Het zal morgen vast wel weer beter gaan. Het is toch ieder jaar weer een hele happening. Duizenden mensen die dan door de stad lopen. Het is altijd heel goed georganiseerd. Mocht je er nog meer over willen weten, kijk dan op de website van de IJsselsteinloop (Klik).  Nu maar weer rustig verder blijven hardlopen, het is tenslotte ook nog goed voor je conditie.

In het witte shirt ben ik


Dit zijn de bekers (linkse van de middelste en rechter van de oudste), shirt wat je ontvangt n.a.v. de loop en de nummers waar je deelname aanhangt.

Het was weer helemaal geweldig. Het weer viel niet tegen. Alleen bij de start plensde het, daarna was het droog. Volgend jaar ga ik vast weer mee doen en onze dochters, we zien wel. 
Fijn Pinksterweekend verder.

Lieve groeten vanuit IJsselstein, Regina


2 opmerkingen:

  1. Hoi, ik heb deze dag foto's gemaakt van de 5km en de halve marathon. Misschien staat je dochter dus nog op de foto.

    Hier de link: http://www.flickr.com/photos/davhor/sets/72157626812432965/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha zus,

    Voor jullie meiden gefeliciteerd. Ik doe jullie het echt niet na. Heren hebben jullie dus goed aangemoedigd.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...