8 juni 2011

Kaarten Workshop Masks

Ha trouwe bloglezers,

Vorige week heb ik bij Corine van Kuilenburg (Klik) een workshop gedaan met de Masks van Tim Holtz. De kaarten waren toen nog niet af. Daarom laat ik deze nu pas aan jullie zien. Op Corine haar blog kun je ze ook bekijken. Wat ik allemaal heb gebruikt kan ik jullie deze keer niet exact vermelden. Deze keer mogen jullie het doen met de foto's.

Ik heb op dit moment weinig tijd om te freubelen terwijl de behoefte er heel sterk is. Wil nog wat voor de juffen maken. Ik heb mijn zoon nog wat beloofd en mijn dochter ook. De diversen challenges vragen mijn aandacht. Ik moet het allemaal even zien. Het is hier deze week de avond wandel vierdaagse. Onze middelste dochter loopt 10 km op een avond en onze jongste (zoon) loopt de 5 km. We komen vaak al laat terug en dan lukt het niet meer op wat te doen. Het is altijd wel een gezellig jaarlijks evenement. De paden op, de lanen in....

Leuk zijn ze geworden?! Altijd gezellig als jullie een berichtje achterlaten. Ik heb
bij mijn vorige kaart zo genoten van jullie reacties. Hartelijk dank daarvoor.
Tot gauw, maar weer. 

Hartelijke groeten,
Regina

7 opmerkingen:

 1. hoi regina

  wow super mooi zeg!

  succes met wandelen!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drie hele mooie kaarten Regina! De onderste is mijn favoriet :)
  Veel plezier met het wandelen en als je even tijd hebt, ik heb nog een verrassing voor je op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Regina, je maakt hele mooie creaties hier ! ik denk dat ik een tijdje blijf als je dat goed vindt ? Ik heb me maar meteen als volger aangemeld, dus ik kom zeker nog wel eens terug,
  groetjes martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die onderste is absoluut mijn favoriet, ze zijn allemaal prachtig meid, maar die kleuren dat zijn de mijne ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle drie erg mooie kaarten Regina! De onderste heeft wel een beetje mijn voorkeur. Leuk gebruik van het masker met daarop de Eiffeltoren.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaarten! Ik vind de onderste het allermooist, maar eigenlijk zijn ze allemaal net zo mooi. Ik heb ook nog van die maskers gekocht op de beurs maar nog geen tijd gehad om er iets mee te doen... begint wel te kriebelen nu ik deze mooie kaarten van jou zie! En gefeliciteerd met de sportieve prestatie met de IJsselsteinloop, petje af hoor! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...