19 oktober 2011

Ik ben er nog wel / Candy gewonnen

Goedemorgen trouwe bloglezers,

Ik ben er nog wel hoor. Ik heb wat last gehad van mijn wijsvinger, het bleek een peesontsteking te zijn. Dat heeft zo'n week geduurd. Daarnaast ben ik druk geweest met andere dingen. Helaas merk ik dat ik 's avonds weer veel te veel voor de TV ga hangen. Het is natuurlijk wel heerlijk om bij de houtkachel te zitten. Daar kan ik echt van genieten. Verder gaat alles goed hier. Ik heb bij sommige nog wel reacties achter gelaten. Het lukt helaas niet bij iedereen. Er zitten zulke mooie prachtige creaties bij. Iedereen doet zo zijn best. Mijn complimenten voor iedereen.

Ik ben van de week nog wel getrakteerd op een prachtige candy. Deze heb ik ontvangen van Jolanda haar blog is scrappingjolskaartenblog. Neem gerust een kijkje. Zij maakt leuke creaties met oa. Magnolia stempels. Ik kreeg van haar als extraatje nog Magnolia afdrukjes lief hé. Jolanda hartelijk bedankt. Ik hoop jullie gauw weer wat nieuwe creaties te kunnen laten zien. Er zijn genoeg ideeën, maar nu nog de tijd. Hier is het nu herfstvakantie en de kinderen vragen ook een hoop aandacht. Geeft niks, we zijn trots op hen en blij dat wij hen mogen helpen met opgroeien.  Geniet van het mooie weer, momenten. Ik hoop dat het zaterdag droog is, want dan wil ik nog 10 km gaan hardlopen met een loop die hier georganiseerd wordt. IJsselstein ontmoet Montfoort. Van het weekend krijgen jullie hier meer over te horen. Fijne dag en week verder.

Hartelijke groeten, Regina

1 opmerking:

  1. ja, heel herkenbaar: lekker voor de tv nu het zoveel vroeger donker wordt... Gelukkig gaat het met je vinger weer wat beter. Volgens mij wordt het best wel redelijk weer van het weekend dus... veel succes met de hardloopwedstrijd en een fijn weekend alvast!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...