22 oktober 2011

IJsselstein ontmoet Montfoort

Goedenavond trouwe bloglezers,

Ja, het is hier inmiddels al weer avond. Na een heerlijke zonnige maar frisse dag. Mijn dochter en ik hebben vandaag hard gelopen van IJsselstein naar Montfoort. Vorig jaar heb ik mee gedaan aan "IJsselstein ontmoet Vianen".  Nu was het IJsselstein ontmoet Montfoort. Het is ongeveer 10 km hardlopen. Je mocht ook wandelen.
Gisterenavond besloot mijn dochter om ongetraind ook in eens mee te doen. Oké ze heeft wel hard gelopen met School maar 10 km is dan toch wel iets heel anders.  Zij zou wel eens laten zien hoe goed zij dat kon. Nu dat is heel goed gelukt. Zij is van de 78 vrouwen die meeliepen naar Montfoort 7e geworden met (52,23 minuten ) en ik had toch wel het nakijken. Dat viel ook wel weer mee hoor. Ik ben 12e geworden met (54.10 minuten).
Het was heerlijk weer om te lopen. We zijn alleen allebei heerlijk :) stijf in de benen. Je kon trouwens kiezen 10 km van Montfoort naar IJsselstein of andersom, maar je kon heen en teruglopen dus 20 km. In totaal deden er zo'n 400 mensen mee. Ook de beiden burgermeesters deden mee. De uitslagen kun je hier vinden.   Mocht je meer informatie willen dan is dit ook nog  te vinden op IJsselstein ontmoet.

Tot gauw met een creatie. Fijn weekend en geniet van het zonnetje.

Hartelijke groeten,

Regina

Achterste in oranje shirt dat ben ik!!

3 opmerkingen:

  1. hoi hoi,
    knap hoor, ik doe het niet na..hihi
    vanmorgen heb ik de kleintjes door de hoofdstraat zien rennen top!!!!!!!!!
    fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...