13 februari 2012

In de Box "Bali"

Hoi allemaal,

Hier weer eens een bericht van mij. Ik ben bezig geweest met een kastje voor mijn ouders. Zij zijn vorig jaar naar Indonesië geweest. Zij hebben vandaar schelpen meegebracht en wat is nu leuker om deze zichtbaar in een mooi kastje te leggen. Het zijn er zoveel dat ik ze niet eens allemaal kwijt kon, dus ook maar een paar erboven op. Ik heb in het kastje foto's toegevoegd van hun verblijf daar op Bali. Veel andere dingen dan schelpen heb ik niet toegevoegd. 
Wat ik wel erin heb gedaan is een potje met zand, houten zonnetje, vlag van Indonesië en houten hartje met wrijf letters het woord Bali. Verder dus schelpen, schelpen en schelpen.......

Het kastje is van Tim Holtz , deze heb ik eerst gesponst met een kwast, met Gesso en daarna geverfd met Acryl verf wit en blauw gemengd. Na droging her en der stempelinkt Adirondack Pool en Distress Ink Scattered straw. De pootjes zijn ook van Tim Holtz. 

Wat heb ik ook nog gebruikt:
Scrappapier Action en foto's van mijn ouders. De foto's afgedrukt op fotopapier van de Action en een foto afgedrukt op fotolinnen ook gekocht bij de Action. 

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 

Gisteren ben ik ook blij verrast met een award voor liebster blog van Christina. Ik geef deze door aan iedereen die hem zou willen ontvangen. Er zijn zoveel mooie blogs en ik weet niet welke ik moet kiezen. Dus als je hem graag wilt ontvangen neem hem gerust en geef hem door. Christina heel hartelijk bedankt dat je mij deze award gunt. Geweldig, echt iets om trots op te zijn. 

Een hele fijn week toegewenst. Ik ga binnenkort nog wat leuke workshops volgen dus het resultaat zullen jullie nog wel zien. Verder is mijn creativiteit een beetje zoek. Dus ik ga eens rondkijken of ik deze weer kan vinden. 

Groetjes tot gauw.

Regina 

4 opmerkingen:

 1. als echte dozen/kastjes fan kan ik alleen amar zeggen, super leuk gemaakt!!Daar zullen je ouders blij mee zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat een schitterend kastje!

  heel erg leuk gemaakt daar zullen ze zeker blij mee zijn!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onzettend leuk kastje ! Zo kun je alle aandenken mooi uitstallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een hele leuke aandenken voor je ouders.GAAF.
  gr.Carla

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...