12 maart 2012

Artjourney dag 2012

Hoi Hoi,


Wat was het zaterdag gezellig bij Artjourney te Sleen. We hebben 6 verschillende workshops gedaan wat in totaal een mooie kalender vormde. Het was super goed geregeld met een heerlijke lunch tussen de middag. Ik vond het een super dag. Gezellig dat  ik mensen heb leren kennen die ik alleen nog maar via de blog of via de post heb gesproken. Zo zie je elkaar in het echt. Het was echt fantastisch. Louise en team hartelijk bedankt voor de fijne dag. Ik heb natuurlijk ook nog wat gekocht. Na zo'n dag begint de creativiteit weer te kriebelen. 


Dit heb gekocht of gekregen. Niet alles staat er op. Miranda die met mij mee ging in de auto heeft mij ook nog heerlijk verwend. Ook van Artjourney (Louise) kregen we een goodiesbag mee naar huis. De kleuren die je op de foto ziet zijn van de kalender. Zie hieronder voor de pagina's van de kalender.
Fijne week verder. 

Groetjes, Regina


5 opmerkingen:

 1. ik was ook er ook zaterdag, k zat in groep c....Ik vond het weer geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk regina om je daar in het echt te mogen ontmoeten, en heerlijk dat zulk soort dagen georganiseerd worden niet waar?? Leuke buit ook heb jij ☺ geniet er maar van, en wie weet tot op het AS? groetjes van Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het súper om jou te ontmoeten en om lekker lang met elkaar gekletst te hebben! Klinkt zweverig maar ook die gezellige ontmoeting met jou heeft het gouden randje van zaterdag nog dikker gemaakt :) haha ik stuiter nog even na, je merkt het ;) En jij ook al zoveel leuke spullen gekocht! Heerlijk. Zéker tot ziens op de AS! groetjes van Bianca (ps mijn verslagje van de AJ-dag komt woensdag op mijn blog te staan, de foto's lukken ietsje beter met daglicht ...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Regina,
  Ik vond het ook hartstikke leuk om jou in het echt te ontmoeten op de AJ dag. We bloggen wel bij elkaar, en zien elkaars foto op ons blog, maar toch leuker om elkaar nu even "life" te zien en spreken.
  Je kalender is prachtig geworden, leuke aankopen gedaan (er zitten wel bekende dingen tussen, ha ha!), veel plezier ermee.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Regina,
  Jij hebt ook een prachtige kalender gemaakt! En wat heb je leuke aankopen gedaan! Super! Misschien komen we elkaar wel tegen op de AS beurs?

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...