31 januari 2013

Vogeltjes scrap layout

Hoi allemaal,

Vorige week vrijdag heb ik een hele leuk workshop gedaan bij Scrapdelight. We hebben daar een lay out gemaakt. Eerst op een dik vel papier (i.v.m. met krom trekken, maar dat deed het toch wel ;)). Daar laag op laag gewerkt met diverse materialen. Acryl verf, disstress inkt, templates, Gesso etc. Thuis nog verder afgemaakt. Dit is het resultaat. Ik heb daar meteen een mooie lijst gekocht en de scrap erin gedaan. Helaas is daardoor de foto wat minder.  Toch ben ik weer benieuwd wat jullie er van vinden. Ik wil Michelle van Scrapdelight nog hartelijk bedanken voor deze leuke workshop.

Groetjes, Regina


7 opmerkingen:

 1. Wow! Geweldig. Nu nog een mooi plekje aan de muur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi, hele mooie kleuren!
  Papier aan beide kanten insmeren met gesso helpt echt tegen het kromtrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bedankt voor je blog bezoekje, leuk, ik heb hier ook even rondgekeken en dit is super mooi, maar kwam ook nog meer mooie dingen tegen, heb je gelijk maar aan mijn bloglijst toegevoegd, ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit was een succesvolle workshop zo te zien.
  Je werk doet het prachtig in dit kader!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi Regina! Prachtige kleuren, de bloemen zijn erg mooi geworden, leuk dat het meteen is afgewerkt met een lijst er om heen. Maakt het wel helemaal af.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi resultaat! Mooie foto als uitgangspunt met die vogeltjes, er is echt heel veel te zien, en mooi reliëf ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...