1 juli 2013

Snelle kaartjes Zonneflowers

Hoi allemaal,

Even tussen door een 5 tal kaartjes gemaakt. Altijd handig om die te hebben liggen. Wat vinden jullie er van?  Ik laat ze wel zien, maar ik heb bij sommige zo mijn twijfels. Het papier waar ik op gestempeld heb is van de Action. Het is van dat dikke linnen karton. De stempel op zich gaat dan goed, maar daarna het inschilderen maakt het toch minder mooi. Volgende keer proberen op Aquarel papier. De kleuren vind ik prima. Het is ook wel eens goed dingen te laten zien, waar je minder tevreden over bent. De bloem is van Chocolate Baroque, Sunflowers.
Wat heb ik gebruikt:
- Stempel Chocolate Baroque Sunflowers
- Adriondack Cranberry, Meadow, Sunset Orange, Yellow, Raspberry.
- Knoopjes, splitpennen, pareltjes touwtjes uit eigen voorraad
- waterpenseel
- Linnenkarton en diverse restjes papier5 opmerkingen:

 1. Heel mooie kaartjes vind ik! Op de foto's zie ik niet echt dat het inkleuren niet goed lukte. Hele mooie bloem en prachtige kleuren!
  Toch maar blijven tonen hoor. De kaarten waar ik het minst tevreden over ben, daar komen vaak toch goeie reacties op. Of dan zie ik ze verschijnen op Pinterest. Gek he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het effect van linnenkarton met stempels vind ik juist erg leuk, doe het zelf ook vaak. Het geeft een beetje canvas idee.
  Je kaartjes vind ik prima hoor.

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze wel heel mooi hóór, mooie stempel en lekker vrolijke kleurtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stempels he? Knap gedaan...en dat met linnenpapier.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat je kaarten juist wel goed zijn gelukt! Leuk vrolijke kleurtjes, de knopen, splitpennen en het touw geeft het net dat extra's wat het af maakt, dus niets mis mee wat mij betreft. De structuur van het linnen papier geeft eigenlijk best wel een leuk effect.
  Ik kan me wel voorstellen dat je het bij de ene kaart beter gelukt vindt dan bij de andere, maar vreemd genoeg kan dat ook wel eens aan het pigment in de inkt liggen, dat doet het op het ene papier beter dan op het andere. Op aquarelpapier krijg je ongetwijfeld wéér een ander effect.
  Maar ik vind ze mooi hoor, zeker de rode en de oranje kaart vind ik heel geslaagd!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...