3 oktober 2013

Sweet 16

Happy Today!!
 
Vandaag is onze dochter jarig. Alweer 16 jaar geworden. Van het weekend gaan we er een groot feest van maken. Ik heb voor haar een hart gemaakt. Het hart is gekocht bij de Action eigenlijk kun  je deze op tafel zetten en er kaarsen of leuke vaasjes inzetten. Ik heb het gebruikt om allerlei kleine leuke spulletjes in op te hangen, plakken. Voor onze dochter is 16 jaar een belangrijke leeftijd. "Sweet 16".
Ik heb er twee foto 's in verwerkt. In vanaf de eerste dag dat zij is geboren en een foto van nu. De foto van nu geplakt op een dominosteen. Leuk lintje erom heen met een hartje eraan.De foto van toen op een klein houten vierkantje geplakt.
De vlinder op perkament papier geëmbosd met clear embossingpoeder en ingekleurd met derwent kleurpotlood.
Papier op de achtergrond is van Eline's Huis muziekpapier.
De Grote bloem heb ik gemaakt met de Sizzix.
Bijna alle materialen bij elkaar gezocht uit mijn voorraad van kant tot centimeter en bloemetjes. Vandaag niet wat ik allemaal heb gebruikt. Wel heel weinig stempels. De tekst sweet komt van de sheet van Eline's Huis. "home sweet home". Ik heb alleen sweet gebruikt. Ik ben er zelf wel wijs mee. Ze had vanmorgen nog weinig tijd om er echt naar te kijken, maar een mooi plekje in haar kamer gaat het zeker krijgen.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag.
 
Groetjes, Regina

 
Ik heb allemaal nog leuke detail foto's maar deze geeft hij de blog verkeerd weer. Terwijl het op de computer wel goed staat. :(. Beetje jammer. Hoop dat iemand mij kan helpen. Dus volgt nog.
 
 
 

 
 


 

4 opmerkingen:

 1. Ha lieve dochter, van harte gefeliciteerd met jouw dochter Hanna haar 16e verjaardag. Wat heb je er weer iets moois van gemaakt. Echt iets om trots op te zijn. Geniet verder van de komende dagen. Liefs je moeder

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je berichtje op mijn blog, jij maakt ook schitterende dingen! Leuk die decoraties!

  Als je foto gedraaid op blogger komt heb je hem waarschijnlijk met je camera of een fotoviewer gedraaid. Als je deze foto even in paint opent en opslaat komt ie wel goed op blogger, heb ik nml ook mee zitten klooien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat weinig reacties bij dit schitterende hart! Nog van harte natuurlijk, maar wat een lief mooi persoonlijk cadeau heb je gemaakt voor je dochter én inspirerend voor ons als bloggers! Lieve groet van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...