9 december 2013

kerstkaarten

De Adventstijd is aangebroken en zo ook tijd om een aantal kerstkaarten te laten zien die ik heb gemaakt. Ik moet wel zeggen mijn creatieve inspiratie zijn een beetje kwijt. Ik heb dan ook kaarten gezien bij andere op blog en ik heb deze dan ook nagemaakt. Hoop dat Ellen en ook de andere van wie ik de kaart heb gezien maar ik weet niet meer bij wie, het goed vinden dat ik dat heb gedaan. Ik wil hen dan ook bedanken voor hun inspiratie. Ik heb alleen maar stempels gebruikt van Artjourney
Zij hebben zulke leuke kerst stempels in de collectie zitten. Ook kun je meedoen aan hun challenge voor kerst of winterkaarten. Zie hier voor de challenge. Ik ga kijken of ik nog inspiratie krijg voor een andere kerstkaart die natuurlijk bedacht is door mijzelf.;).
 
Ik ga nu verder ook niet omschrijven wat ik heb gebruikt. Kijk op de blog van Ellen wat zij heeft gebruikt. Mocht je toch nog vragen hebben dan mag je mij altijd mailen.
Van de week komen er nog wat andere kerstkaarten op.
 
Hartelijke groeten,
 
Regina
 
 
Bijschrift toevoegen

6 opmerkingen:

 1. Wat heb jij weer een prachtige kaart gemaakt! Ik geniet ervan.! Ik heb net ook weer even iets op mijn blog gezet ( Tineke creatief) groeten uit Franeker, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten Regina, waarbij ik toch een lichte voorkeur heb voor de groene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaarten! En ik was één van de gelukkige ontvangers van die prachtige bovenste kaart. Nogmaals hartstikke bedankt Regina!
  En ook nogmaals hele gezellige dagen gewenst, en een heel goed, gezond en creatief 2014!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super bedankt voor je mooie kerstkaart. Nog veel mooier in het echt :)
  Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2014!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...