8 juni 2014

#CZC 8 Liefde

Vandaag alweer nummer 8. Het is mij nog gelukt ze allemaal te doen. Als ik in de agenda kijk weet ik niet of het vol kan houden, maar het is geweldig leuk. Dank team De Craftorij en iedereen die mij en elkaar inspireert. Geweldig wat gaan er mooie dingen voorbij.
Vandaag het thema "Liefde" zo veelzijdig. Dit is het uiteindelijk na wat broeden en kleuren zoeken geworden. Eerst het woord LOVE gestempeld. Deze is van Artjourney sheet Umbrella Girl. Dit was een operatie aan zich, er stonden meer woorden op. Deze is weer voorzichtig weggepoetst en hopen dat deze niet als nog zichtbaar werden, maar het is gelukt. Daarna met tape een kader gemaakt en daar de ruitjes template opgelegd. Deze weer gesponst met Adriondack Citrus. Daarna voorzichtig de randen gesponst met Adriondack aqua. Het jongentje en meisje gestempeld met Archival Cobalt deze komen van Artjourney sheet Precious moments en uitgeknipt. Daarna ingekleurd. Deze er op geplakt. Daarna de ripple er op gestempeld met Adriondack Denim de kleinste die er is. Komt ook van Artjourney en komt van de sheet Ripple Small.  Daarna lint gezocht in kleur wit en blauw. Deze vast gemaakt. Verschillende harten gezocht in mijn voorraad helaas weet ik niet meer van welk merk. De grootste heeft bij een craft stamper gezeten. Deze allemaal gestempeld met Archival Cobalt en gesponst met Adriondack Red pepper. Deze met foam tape opgeplakt. Nog twee houten hartjes gezocht en op ook met Red pepper gesponst en daarna opgeplakt. Als laatste nog de tekst met apparaatje gemaakt en opgeplakt. Ben niet geheel tevreden maar hij is wel schattig. Deze kinderen zijn een van mijn favoriete. Zo veelzijdig maar stralen zoveel liefde samen uit!!
 
Fijne dag nog... op naar morgen...
 
 
 
Wat heb ik gebruikt:
- Archival Cobalt
- Versafine (tekst)
- Adriondack Citrus en Red Pepper en Denim.
- Template ruitjes
- Artjourney stempels sheet Umbrella Girl, Ripple small en Precious moments
- Harten stempels diversen onbekend merk
- Tekst liefde is ..... met Hema apparaat (naam even kwijt).
- Lint en houten hartjes uit eigen voorraad

-

4 opmerkingen:

 1. een heel erg geslaagde creatie !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi! Dat kader met vierkantjes is prachtig! Het stelletje is zo mooi, zeker in die kleuren en de hartjes zo leuk geplaatst! Fijn weekend verder, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik van deze tekstsheet het woord 'love' wil stempelen plak ik de rest af met tape, voor het beïnkten. Daarna de tape weghalen en stempelen. Ik vergat ook wel al een keer de tape weg te halen, ik kon van voor af aan beginnen :)
  Superleuke kaart. Ik vind je hele reeks heel mooi, heel creatief bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...