9 juni 2014

#CZC 9 Regenboog

Nummer 9 weer zo'n vrolijke opdracht. Allerlei kleurtjes maakt het leven toch geweldig!! Ik heb er deze keer geen tekst opgedaan. Ik ben nl. zelf niet zo van de teksten en kon nu even niet iets verzinnen.
Hoe heb ik deze gemaakt. Eerst template op het 10 x 15 kaartje gelegd. Daarna met versamark stempel kussen over de template gesponst/gestempeld tot dat ik hoopte dat alles bedekt zou zijn. Daarna voorzichtig losgemaakt en clear embossingpoeder erover gestrooid, afgeklopt en met de heattool vast gelegd. Daarna de 5 kleuren Adriondack die ik had uitgezocht 1 voor 1 gesponst. Het zijn de allemaal Bright kleuren Moutain Rose, Sunset Orange, Sunshien Yellow, Citrus, Pool.
Daarna de leuke stempel van wie weet ik niet erop gezet met versafine. Hartjes opgezocht en een kleurtje gegeven en opgeplakt met Glossy Accents. Daarna stempel vlinder van Kaiser craft gestempeld op een ander papier en uit geknipt en ook met Glossy Accents er opgeplakt. Hier en daar op de vlinder ook nog wat Glossy Accents gedaan. Dit was het wel.

 
Wat heb ik gebruikt:
- Adriondack inkt Moutain Rose, Sunset Orange, Sunshine Yellow, Citrus en Pool
- Versafine
- houten hartjes
- Template
- Clear Embossingpoeder
- Vlinder stempel Kaisercraft
-  nog een stempel merk onbekend4 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Wat je toch allemaal kan met templates.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart, super mooi van kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super kaart en wat heerlijk om met die zonnige kleuren te werken; ga er straks nog mee aan de slag... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klasse Karte mit wunderschönen Farben und Stempeln.
  Der Hintergrund ist genial.

  Sophie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...