16 oktober 2014

Verhuiskaart

Deze kaart gemaakt voor vrienden die de sleutel van hun nieuwe huis mochten ontvangen. Eerst met versamark en embossing poeder WOW Earthone Pepper met de swirl gestempeld. Daarna achtergrond gesponst met Distress inkt Scattered straw en Adriondack Junniper en Salmon. Daarna met Meadow erover heen gestempeld met achtergrond stempel van Chocolate Baroque. Daarna de bloem ook van Chocolate Baroque 2x  gestempeld ook met versamark en embossingpoeder WOW Earthone Pepper en gesponst met Adriondack Cranberry. De binnenkant met distress Scattered straw en Salmon. De bladeren heb ik gemaakt door eerst het papier met Junniper groen te sponsen, daarna de bladeren gestempeld met Meadow. De bladeren zijn ook van Chocolate Baroque en komen van de sheet Sunny Sunflowers.
De tekst gestempeld op een eerst groen Junniper gemaakt papier met Stazon Forest Green.. De tekst is van Joy. De sleutel heb ook eerst met versamark en embossingpoeder WOW gedaan. Daarna achtergrond gesponst met Salmon. In het kaartje een klein gaatje gemaakt en daar het touwtje met de sleutel aangehangen. Het geheel op een donker bruin papier geplakt en ook gemat op licht oranje. Ik geloof dat dit het wel was. Een mooi resultaat. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Tot gauw met weer iets nieuws.
 
Groetjes, Regina
 
 
 
Wat heb ik gebruikt:
 stempels
- Chocolate Baroque sheet Sunny Sunflowers, Texture Fragments
- Tekst stempel Joy
- Swirl stempel onbekend
- sleutel stempel is van Inkadinko.
inkten
- Stazon Forest Green
- Distress inkt Scattered Straw
- Versamark
- Adriondack inkten Meadow, Junniper, Salmon, Cranberry
Wow embossingpoeder
- Earthone Pepper
 


4 opmerkingen:

 1. Eine tolle Karte!
  Mir gefällt diese große Blume sehr gut.
  Sehr schön gestaltet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en vrolijke verhuiskaart geworden, Regina.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een heel mooie kaart! Bijzonder is dat je zo het bloemetje voor het nieuwe huis verpakt op de kaart... Fijn weekend alvast, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...