25 oktober 2016

Herfstkaart 2

De herfst is aangetreden. Kijk maar eens om je heen buiten. Prachtig al die kleuren. 
Ik heb een kaart gemaakt met al die prachtige kleuren en natuurlijk de spinnenweb mocht daarbij niet ontbreken. 


Hoe deze kaart is gemaakt kun je hieronder lezen.
       

Gelliplate beinkten met Distress inkt Peeled Paint en uitrollen met de rol. Dit is voor een gladder effect. Dan leg je de template van de spinnenweb erop. Dan rol je er nog een keer stevig overheen. Dan een afdruk maken op je aquarelpapier.
·         Dan spons je met Adriondack inkt Aqua de rest van je kaart met de template. Zodat op de achtergrond er heel licht een spinnenweb draadjes verschijnen.
·   Op deze achtergrond stempel je met  behulp van de stempelliniaal en plastic waar je afdruk al op staat de bladeren. Dit om ze netjes zo onder elkaar te krijgen. Ook stempel je de paddenstoelen een keertje alles met Archival Coffee
    Dan schilder je de bladeren in met diverse kleuren inkt (Red Pepper, Sunshine Yellow, Peeled Paint, Sunset Orange). Kleuren die jij bij bladeren vind passen. De paddenstoel kleur je niet in. Alleen de onderkant wat groen.
·    Op een apart stukje Aquarelpapier stempel je de Paddenstoelen en 1x de tak met bladeren en schilder je in met Adirondack inkt en distress inkt. Ik heb de Paddenstoel ingeschilderd met Red Pepper, Pebble, Lemonade. Het gras heb ik gedaan met Citrus en Distress inkt met Peeled Paint. De bladeren met dezelfde kleuren als bij het punt hierboven.
      Dan knip je de Paddestoelen en de bladeren uit. De Paddenstoel plak je over de Paddenstoelen op je achtergrond en de bladeren gebruik je als decoratie en plak je dus op waar jij het wilt.
     Je gemaakte kaart mat je op licht blauw en deze mat je weer op wit.  Dan is je prachtige herfstkaart klaar.Benodigdheden:
Aquarelpapier, diverse stempels (Chocolate Baroque), acrylblokken, Distress inkt, Adirondack inkt, templates, Archival inkt,  Memento Luxe, waterpenseel, craftsheet, schoonmaakdoekjes, keukenpapier, schaar, snijmesje, lijm/tape, gelli plate cirkel,  roller.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...