6 mei 2019

restjes / leftover 17 "scrapflower"

Tijd vliegt het is alweer maandag. Op maandag wil ik jullie graag een creatie laten zien gemaakt met restjes. Deze keer had ik ook nog een bedrukt scrap papier liggen en in mijn gedachten kon ik daar wat mee. Dit is het resultaat geworden. Op het bedrukt scrap papier met Ponty template een laagje light modeling paste aangebracht. Goed laten drogen en toen de template er weer opgelegd om het een kleurtje te geven. Dit heb ik gedaan met Distress Oxide. Ik vind het wel gaaf dat ondanks je het hebt gekleurd het patroon van het papier er toch nog doorheen blijft schijnen. Daarna stempel van Paperartsy met Stazon diverse malen erop afgedrukt. Tja en toen. Ja ik vond tussen mijn restjes nog deze bloemen van Magenta. Deze staan dus niet afgedrukt hier onder op de foto omdat ik dit mij later past bedacht. 
Uit geel papier en het bedrukt patroon papier nog twee cirkels gesneden en draadje en je hebt een leuke kaart om naar iemand op te sturen.
Ik ben blij met het resultaat en iedere week denk ik weer wat geeft het toch leuk effecten als je papier gebruikt uit de restjes bak. 

 
De modeling paste met daaroverheen distress oxide


Vanwaar uit het allemaal begon


1 opmerking:

  1. Inderdaad, een hele mooie kaart ! Ik ben ook altijd ontzettend tevreden als ik eens kan gaan zoeken in de restjesdoos en er dan nog iets kan mee maken ook .
    Groetjes,,laurette

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...