2 mei 2020

Be-You-tiful



Weer eens lekker gespeeld met distress oxides, blending tool en in dit geval 2 stencils. Ik werd blij van de kleurtjes en mijn uiteindelijk achtergrond. 




De kleurtjes nog even nat gespoten. Dan krijg je van die leuke vlekjes. Ik was al begonnen met het gebruik van een stencil en een blendingtool. 


Ik was zo lekker bezig dat ik niet het hele proces op de foto heb gezet. Na verschillende figuurtjes met de stencil op de achtergrond te hebben gezet. Ben ik gaan kijken naar een geschikte stempel. Dat werd er één uit mijn nieuwe collectie. Een prachtige bloem. Deze gestempeld met archival inkt, uitgeknipt en met de blendingtool kleur gegeven. Deze op de achtergrond geplakt. De achtergrond door midden gesneden. De andere helft komt op een ander moment aanbod.


De tekst op een ander velletje afgedrukt uitgesneden en gemat op een geel papier gemat. Het geheel op een witte kaart gemat. Aan het einde heb ik met een stencil van Dutch dabadoe en gelpen nog witte belletjes gemaakt op de achtergrond. De stempels zijn allemaal van Darkroom door Beautiful Blooms.  Leuk dat je een bezoekje kwam brengen op mijn blog. Laat gerust een vraag of opmerking achter. Altijd leuk om te lezen.



1 opmerking:

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...