18 juli 2013

Waaier voor juffen

Lieve bloglezers,

Vandaag is bij ons de laatste basisschool dag aangebroken. Heerlijk vakantie.
 Ik heb samen met een andere moeder de kinderen de afgelopen week nog even aan het werk gezet om de juffen te bedank.en voor het afgelopen jaar. Daarbij ben ik zelf ook hard aan het werk gegaan. Eerst 26 roze labels gedraaid en daarna 26 paarse labels gedraaid en daarna 52 witte labels gedraaid met de big shot. Alle ringetjes opgeplakt. Op de witte hebben de kinderen een bedankje geschreven en of getekend. Op de achterkant van elke label een foto van de kinderen gedaan. Deze foto's had ik ook vorige week gemaakt van de kinderen. Haha ik leek wel een echte fotograaf met statief en alles erop en eraan. De kinderen werkte zo leuk mee. Helemaal top!!

De voorzijde van de waaier heb ik gemaakt. Eerst de label in de natte inkt gelegd. Ik heb hiervoor de kleuren Adirondack  en Raspberry gebruikt. Bij de andere ook Adirondack Raspberry maar ook Colorbox lila. De swirl gestempeld met Stazon black en ook de vlinder deze 2x gestempeld. 1x uit geknipt en ingeschilderd met bovenstaande kleuren. Sprietjes er achter geplakt. Stukje tissue tape erop geplakt van Marianne Design. Ook nog wat opgekleurd. De tekst "groep 4-5 2012-2013"heb ik 2x gestanst met de letters van Joy. Heerlijk prutsen. Nu is het klaar. Helemaal blij en de juffen ook. Ring er door. Lintjes eraan. Toppie Joppie.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Een hele fijne dag. Tot gauw weer met nieuwe creaties enne vergeet niet te genieten van het mooie weer.

Lieve groetjes, Regina






Wat heb ik gebruikt:
- Tags stans Tim Holtz
- Cardstock roze en paars
- Wit 160 grams papier
- Swirl en vlinder stempel zijn van Kaisercraft
- stempelinkt Adirondack Raspberry en Purple Twillight.
- Stempelinkt Color box lila
- Stempelinkt Stazon black
- Waterspuitje
- Craftsheet
- lint en hartje uit eigen voorraad
- Tissue tape van Marianne Design
- letterstans door de bigshot van Joy

 

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee en wat heb je er werk van gemaakt dit is een klas die ze niet snel vergeet.

    Groetjes Christina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is wel heel leuk. Super herinnering voor de juffen. Maar wat een werk voor jouw, alleen al al die labels maken....
    Heel mooi!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ontzettend leuk idee, ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit! Daar zijn de juffen vast heel blij mee, leuke herinnering aan deze klas.
    Geniet jij ook lekker van het mooie weer!
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterend initiatief en prachtig uitgewerkt!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik word blij als je een bericht achterlaat. Dank je wel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...